Skip links

KDS Document Solutions neemt i-print Solutions over.

KDS Document Solutions heeft per 1 oktober 2021 de print- software tak van I-Print Solutions uit Hardenberg overgenomen.

Alle klanten van I-Print Solutions die gebruik maken van Toshiba machines, solutions en service zijn inmiddels geïntegreerd binnen KDS Document Solutions. KDS Document Solutions komt hiermee in een keer in de top 3 van onafhankelijke Toshiba partners van Nederland.

I-Print Solutions was een middelgrote Toshiba dealer die vooral actief is in Noord en Oost Nederland. Gezien de klanten van I-Print Solutions al rechtstreeks geserviced wordt door Toshiba Tec zal voor hen niets veranderen. Wel kunnen ze vanaf nu hun voordeel halen uit schaalvoordeel wat KDS Document Solutions hen biedt. Met name op het gebied van kennis, scherpere lease- en servicetarieven.

“Deze overname is een mijlpaal in onze strategie om de grootste onafhankelijke Toshiba partner van Nederland te worden”, zegt Mischa Knops.

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.