Skip links

KDS Document Solutions

KDS document Solutions is opgericht in januari 2011 door directeur en eigenaar, Mischa Knops en gevestigd in Almelo. Sinds 2011 heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke specialist die zakelijke klanten helpt bij de advisering, levering en service van printers, multifunctionals en documentgerelateerde software oplossingen. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn heeft KDS Document Solutions haar product en diensten pakket uitgebreid met de innovatieve barcode oplossingen van Toshiba. KDS Document Solutions onderscheid zich door een hoge mate van product kennis en service tegen een zeer competitieve prijs-prestatieverhouding. Ondanks het succes blijf KDS Document Solutions bewust een kleine flexibele organisatie die dicht bij de klant staat en snel en adequaat reageert in elke situatie. Wat uw vraag ook is, ons enthousiaste en servicegerichte team staat voor u klaar. Daarbij stellen we altijd hoge eisen aan onze producten en dienstverlening. Hierdoor kunt u er op rekenen dat wij oplossingen bieden waar u verder mee komt.

De juiste apparatuur voor iedere organisatie en ieder budget

KDS Document Solutions biedt maatwerkoplossingen voor zowel ZZp-ers, kleine als grote zakelijke klanten door gebruik te maken van het landelijke servicenetwerk van Toshiba en Develop. Of het nu gaat om het vinden van de meest optimale printer of het adviseren over complete software- of cloud-oplossing, bij alles wat wij doen staan het ontzorgen van onze klanten en de inzet van innovatieve technologie centraal. Alle service gerelateerde zaken zoals service op locatie, toners, installatie en implementatie worden door ons adequaat geregeld en gemonitord. Naast technische service biedt KDS Document Solutions u ook inzicht in uw verbruik. Hiervoor hebben wij zelf een systeem ontwikkeld dat u een transparant en helder overzicht geeft van de afdrukken die u gemaakt heeft. Wij vinden dit belangrijk, echter inzicht is immers de eerste stap naar besparing!

Wilt u ook besparen op uw kosten en gebruik kunnen maken van onze innovatieve producten en hoge mate van service? Wij helpen u graag verder.

Totaaloplossing

Om u volledig te kunnen ontzorgen hebben wij de laatste jaren fors geïnvesteerd in een slimme dienst die u het beheer van uw printers en multifunctionals helemaal uit handen neemt. MFP Cloud Connect. Met MFP Cloud Connect, kan onze servicedienst via een beveiligde verbinding belangrijke informatie uitwisselen tussen uw apparatuur en onze beveiligde service cloud. Denk hierbij aan het aanleveren van tellerstanden, toner- en servicemeldingen, maar ook configuratie-instellingen.

Flexibiliteit

Wij vinden het erg belangrijk dat uw apparatuur goed bij uw organisatie past ondanks veranderende omstandigheden, zowel vandaag als morgen. Daarom groeien onze producten en oplossingen met uw organisatie mee, ook op financieel gebied. Met onze eigen financieringsmogelijkheden bent u onder andere vrij in de keuze van de looptijd, aantal afdrukken/gebruikers per maand en financieringsvorm. Wij houden het graag simpel. Duidelijke taal, geen verrassingen en een duidelijke overeenkomst zodat u direct weet waar u aan toe bent. Ervaar het zorgeloze gemak en de flexibiliteit van KDS Document Solutions.

Corebusiness

Onze corebusiness is het leveren van printers, multifunctionals en de daarbij benodigde service en onderhoud. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, verbruiksmaterialen en componenten die de hoge kwaliteit van uw afdrukken en scans garanderen.

Onze tevreden klanten!

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.