Skip links

Software voor print management

Organisaties, groot en klein, hebben steeds meer informatie te managen, zowel digitaal als op papier. Je wil altijd en overal de juiste informatie binnen handbereik hebben, delen en printen.

Cloud scanning

We willen tegenwoordig dat onze informatie net zo flexibel en mobiel is als wij. Documenten moeten altijd en overal beschikbaar zijn op ieder device. De apps op het display van de multifunctional geven u directe toegang tot de mappenstructuur binnen uw Microsoft OneDrive, Google Drive en Dropbox cloudomgeving. U kunt uw documenten rechtstreeks, en dus zonder tussenkomst van pc of server, opslaan in de dienst van uw keuze.

Mobiel printen

De door ons geleverde systemen geven u volledige vrijheid in mobiel printen en scannen. Alle modellen kunnen eenvoudig communiceren met mobiele devices via AirPrint (iOS), Google Cloud Print of de Mopria Print Service (Android).

Via zowel draadloos LAN als Bluetooth kunt u snel en eenvoudig gegevens van mobiele devices verzenden naar de mfp. U kunt niet alleen afdrukken van uw mobiele device, maar ook scannen naar uw mobiele device door gebruik van de gratis e-BRIDGE Print & Capture app.

Mobiliteit betekent echter meer; namelijk ook dat uw afdruktaken u kunnen volgen. Met de optionele functie Multi Station Print beslist u waar in het netwerk u wilt afdrukken, zonder dat u een server nodig hebt. Een kwestie van de dichtstbijzijnde mfp selecteren, waar uw geprinte document vervolgens klaarligt.

Beveiliging van uw gegevens

Bij KDS bieden wij u een totaalpakket aan oplossingen, onderverdeeld in drie categorie├źn:

Printers en Multifunctionals zijn in staat grote hoeveelheden data op te slaan op hun vaste schijf en ze maken integraal deel uit van zakelijke netwerken. Uit het oogpunt van databeveiliging zijn ze daardoor kwetsbaar geworden. Indien niet de juiste maatregelen worden getroffen, is het mogelijk onbevoegd toegang te krijgen tot de gevoelige informatie en bedrijfskritische gegevens op deze vaste schijven. Organisaties staan voor steeds grotere uitdagingen wat betreft de beveiliging van data en documenten.

Scannen naar softwarepakketten

Dankzij de open-platformarchitectuur van de Toshiba e-bridge en Develop INEO systemen kunt u de multifunctional aansluiten op bedrijfsapplicatie(s) die geïndividualiseerde werkprocessen ondersteunen. Deze werkprocessen kunnen de taken van het scannen, archiveren en documentbeheer vereenvoudigen en zo de totale productiviteit van een organisatie verbeteren. De ingebouwde webbrowser maakt een snelle en effectieve communicatie mogelijk met applicaties van derden, die u naadloos in de werkprocessen kunt opnemen. De integratie met uw bedrijfsapplicatie(s) wordt ingevuld door middel van connectoren. Deze connectoren zorgen dat documenten en de bijbehorende metadata eenvoudig en op de juiste manier worden opgeslagen in uw systeem.

In middels hebben wij een zeer breed scala aan connectoren beschikbaar voor bekende en minder bekende bedrijfsapplicaties als Reat HR software, Microsoft Sharepoint, Exact, Afas, Perfect View, Alure en vele andere. Vraag ons gerust om de beschikbare connector voor uw bedrijfsapplicatie(s).

Onze tevreden klanten!

 • De jarenlange samenwerking met Mischa Knops bevalt ons zeer goed. Niet alleen vanwege zijn professionele vakkennis, en zijn eerlijke adviezen maar ook vanwege zijn persoonlijke benadering, de snelle beantwoording van vragen en het meedenken bij besluiten. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook heeft hij een actief team achter zich waardoor er bij problemen snel hulp wordt geboden! Wij zijn zeer tevreden! Ria Balm, Pedagogen Collectief, regio Kennemerland

  Ria Balm Avatar Ria Balm
  2 november 2021
 • Mischa Knops (KDS) is een top gozer. Al jaren betrekken wij als middelgroot bouwbedrijf onze Toshiba multifunctionals bij KDS. Dit zijn zowel langlopende contracten als kortlopend (bouwplaatsen). Mischa regelt het allemaal van begin tot eind naar volle tevredenheid.

  Bernard Hoksbergen Avatar Bernard Hoksbergen
  11 oktober 2022
 • Wij zijn al jaren klant bij KDS. De persoonlijke aandacht van Mischa, de klantgerichte aanpak voor onze printbehoefte en de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de Toshiba machines heeft ons doen besluiten weer 2 nieuwe machines te plaatsen. We hopen op nog een jarenlange samenwerking.

  Jan-Willem van Dorp Avatar Jan-Willem van Dorp
  28 oktober 2021

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

­čŹ¬ This website uses cookies to improve your web experience.