Skip links

Service & onderhoud

Goede service vinden we bij KDS super belangrijk en is het natuurlijk heel fijn als je er geen omkijken naar hebt. Service en onderhoud met onze Cloud Connect is volledig geautomatiseerd. We garanderen optimale beschikbaarheid en een minimaal aantal verstoringen.

Landelijke service met een snelle responsetijd

Om u als klant service te kunnen verlenen op het allerhoogste niveau beschikt KDS Document Solution over breed team van specialisten en onderhoudstechnici. Onze serviceafdeling richt zich niet alleen op het onderhoud van de MFP, maar ook op gebruikersondersteuning bij scannen, connectivity ondersteuning en overige diensten.

Full service

Al onze systemen worden geleverd volgens het full service concept, inclusief standaard MFP Cloud Connect*, alle verbruiksmaterialen, volledige technische service op locatie, het vervangen van onderdelen, uurloon enz. Doch exclusief papier en nietjes.

De All-in service bevat een vast aantal afdrukken per maand. Eenmaal per kwartaal jaar volgt een afrekening van de gemaakte afdrukken. Liever geen vast aantal afdrukken per maand? Ook dat kan, zo betaalt u alleen voor de afdrukken die u werkelijk heeft gemaakt. Het standaard MFP Cloud Connect kan naar wens worden uitgebreid met automatische toner- en servicebestelling, uitgebreide helpdesk en connectiviteitsondersteuning.

MFP Cloud Connect

KDS Document Solutions ontzorgt u met een uniek en proactief MFP-beheer Om u de beste service te kunnen garanderen hebben wij de laatste jaren fors geïnvesteerd in een slimme dienst die u het beheer van uw MFP’s helemaal uit handen neemt. MFP Cloud Connect*.

Met MFP Cloud Connect, kan onze servicedienst via een beveiligde verbinding belangrijke informatie uitwisselen tussen de multifunctional systeem en onze beveiligde service cloud. Denk hierbij aan tellerstanden, toner- en servicemeldingen, maar ook configuratie-instellingen. Daarnaast kunnen we in de service cloud taken inplannen die de multifunctional zonder tussenkomst van de servicedienst uitvoert. Hiermee worden wijzigingen, zoals systeeminstellingen of firmware updates, doorgevoerd in uw systeempark. Dit kan buiten kantoortijden en dus zonder dat de gebruikers hier hinder van ondervinden. Bij het automatisch versturen van machinegegevens van de MFP blijven uw documenten gegarandeerd veilig. De MFP verstuurt alleen gegevens uit het systeemgeheugen. De gegevens in het beeldgeheugen en op uw harde schijf kunnen niet worden benaderd.

*Op dit moment alleen beschikbaar voor de Toshiba e-bridge systemen.

Financiering

Bent u toe aan een nieuwe printer of multifunctional, maar ziet u op tegen de investering of wilt u maximale flexibiliteit? Bij KDS Document Solutions kunt u alle printers, multifunctionals en zelfs digital signage leasen. U kunt voor een vast bedrag per maand een nieuwe Toshiba of Develop multifunctional leasen met all-in service in geheel Nederland. Zo hoeft u geen grote investering te doen en heeft u maximale flexibiliteit. En na de afgesproken periode krijgt u weer de allernieuwste apparatuur geleverd. Zo bent u altijd up-to- date.

Startende ondernemer, ZZP-er of een tijdelijke machine voor een project? Geen probleem. Bij ons kunt altijd terecht. Wij hebben de keuze uit verschillende financieringsmogelijkheden en looptijden.

Aflevering en installatie

Uw MFP wordt netjes op de met u afgesproken tijd en locatie afgeleverd. Eenmaal afgeleverd zal onze netwerkspecialist de MFP binnen uw netwerk installeren, printerdrivers op de werkstations aanmaken en uw scaninstellingen verzorgen. Daarnaast ontvangt u een duidelijke instructie zodat u direct met u MFP kunt werken. Om de installatie voor u zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, ontvangt u vooraf een netwerk inventarisatie formulier. Aan de hand van dit formulier weten wij voor de installatie hoe u de MFP geïnstalleerd wilt hebben.

Preventief onderhoud

Wij hechten grote waarde aan preventief onderhoud. Dit betekent voor u een maximale beschikbaarheid van de apparatuur. Voor alle, door ons geplaatste, systemen wordt strak het onderhoudsschema van de fabrikant gehanteerd. Deze uitgebreide lijst wordt indien nodig aangevuld met de in de praktijk ervaren aandachtspunten. Op alle processen en units in de geplaatste apparatuur wordt aan de hand van geregistreerde tellerstanden (preventief) onderhoud verricht.

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.