Skip links

Barcode printers

Waarom onze etiketteeroplossingen

Efficiënt producten verpakkingen voorzien van informatie is een uitdaging. Er zijn manuele, semi- en volledig automatische etiketteerlossingen. De keuze van de oplossing hangt af van de toepassing en het volume.

Labelprinters

Met onze A-merk mobiele, desktop, mid-range en industriële labelprinters kan je gemakkelijk en gebruiksvriendelijk een inpaktafel aankleden. Wij bieden daarbij de juiste supplies, zodat de handeling weinig downtime heeft. ​

(Semi) Automatische etiketteeroplossingen

Efficiënte etiketteeroplossingen versnellen, verbeteren en automatiseren het etiketteerproces waardoor er minder fouten worden gemaakt. Met onze oplossingen kan je etiketten aanbrengen, printen en aanbrengen tegelijkertijd of het gehele proces in lijn neerzetten.

RFID

Voorraadbeheer en tracering zonder handen. Het kan met RFID. De voorraad en locatie van producten zijn inzichtelijk met een RFID-tag die door een scantunnel wordt waargenomen. Met onze RFID-oplossing is tracering een fluitje van een cent.

Voordelen van onze barcode printers

Onze tevreden klanten!

 • De jarenlange samenwerking met Mischa Knops bevalt ons zeer goed. Niet alleen vanwege zijn professionele vakkennis, en zijn eerlijke adviezen maar ook vanwege zijn persoonlijke benadering, de snelle beantwoording van vragen en het meedenken bij besluiten. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook heeft hij een actief team achter zich waardoor er bij problemen snel hulp wordt geboden! Wij zijn zeer tevreden! Ria Balm, Pedagogen Collectief, regio Kennemerland

  Ria Balm Avatar Ria Balm
  2 november 2021
 • Wij zijn al jaren klant bij KDS. De persoonlijke aandacht van Mischa, de klantgerichte aanpak voor onze printbehoefte en de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de Toshiba machines heeft ons doen besluiten weer 2 nieuwe machines te plaatsen. We hopen op nog een jarenlange samenwerking.

  Jan-Willem van Dorp Avatar Jan-Willem van Dorp
  28 oktober 2021
 • Mischa Knops (KDS) is een top gozer. Al jaren betrekken wij als middelgroot bouwbedrijf onze Toshiba multifunctionals bij KDS. Dit zijn zowel langlopende contracten als kortlopend (bouwplaatsen). Mischa regelt het allemaal van begin tot eind naar volle tevredenheid.

  Bernard Hoksbergen Avatar Bernard Hoksbergen
  11 oktober 2022

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

Onze tevreden klanten!

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.