Skip links

Kantoorprinters

Waarom onze printers?

Technologie blijft zich ontwikkelen en dat biedt iedere keer nieuwe kansen om processen te optimaliseren. KDS werkt voornamelijk met de printers van Toshiba. Toshiba levert een compleet aanbod van printoplossingen, zoals barcode- en labelprinters en innovatieve multifunctionele printsystemen. Ieder product is innovatief en voorzien van de laatste technologie. Uit de Papierloos Werken Monitor 2020 van Fellow Digitals blijkt dat, ondanks de digitale transformatie, werkend Nederland nog altijd veel papier gebruikt. Nederlanders printen dagelijks op het werk 11,3 bladzijden. Voor de meeste organisaties is het daarom realistischer om minder papier te verbruiken, dan echt volledig papierloos te werken en daar helpt Toshiba graag bij. Met onze kantoorprinters heb je volledige controle over je documenten, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op kosten en papierverbruik. Van kleine start-ups tot multinationals, van compacte A4 printers tot geavanceerde A3 systemen.

- Toshiba technologie is ontworpen om jouw processen te stroomlijnen, zodat jij je kunt concentreren op de zaken die er echt toe doen.

Gebruiksgemak

Toshiba kantoorprinters (e-BRIDGE modellen) zijn alles-in-één machines die printen, kopiëren, scannen en faxen. Ideaal voor het digitaliseren van documenten en workflows. Daarnaast hebben we voor specifieke werkplekken compacte A4 printers. Een groot voordeel van de Toshiba e-BRIDGE modellen is dat ze voorzien zijn van dezelfde technologie, zoals de printerdriver, verbruiksmaterialen en beheersoftware. Hierdoor zijn de systemen zeer flexibel in gebruik en beheer. De bedieningspanelen van de kantoorprinters zijn geheel naar persoonlijke voorkeuren in te richten wat de productiviteit verhoogd.

Mobiel printen

Er wordt steeds meer gewerkt met mobiele devices, zoals tablet of mobiele telefoon. Het is daarom ook wenselijk om documenten vanaf iedere device af te kunnen drukken. Natuurlijk moet dit zo eenvoudig en veilig mogelijk. Het afdrukken van printopdrachten vanaf mobiele devices werkt precies hetzelfde als normale printopdrachten. Met mobiel printen van Toshiba kan er altijd, overal, door iedereen en op ieder apparaat veilig mobiel geprint worden.

Extra functionaliteit met applicaties

Alle Toshiba e-BRIDGE systemen kunnen worden uitgerust met extra functionaliteit in de vorm van apps om efficiëntie te verhogen. Of je nu de wens hebt om te verbinden met cloud-services of met lokaal geïnstalleerde applicaties, wij hebben de oplossing. Om er zeker van te zijn dat je een perfecte fit hebt, kunnen wij ook maatwerk functionaliteiten ontwikkelen.

Duurzaam printen

Vanuit onze duurzaamheidvisie is het minimaliseren van de ecologische impact een belangrijk speerpunt. Om dit te waardborgen voldoen wij aan diverse richtlijnen en regelgevingen.

Voordelen van onze kantoorprinters

Als merkonafhankelijk adviseur zoeken wij welk merk en type precies aansluit op je wensen en eisen en dat tegen de beste voorwaarden!

Onze tevreden klanten!

 • De jarenlange samenwerking met Mischa Knops bevalt ons zeer goed. Niet alleen vanwege zijn professionele vakkennis, en zijn eerlijke adviezen maar ook vanwege zijn persoonlijke benadering, de snelle beantwoording van vragen en het meedenken bij besluiten. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook heeft hij een actief team achter zich waardoor er bij problemen snel hulp wordt geboden! Wij zijn zeer tevreden! Ria Balm, Pedagogen Collectief, regio Kennemerland

  Ria Balm Avatar Ria Balm
  2 november 2021
 • Snelle en vriendelijke service

  Marjolein Verhulst Avatar Marjolein Verhulst
  4 december 2021
 • Wij zijn al jaren klant bij KDS. De persoonlijke aandacht van Mischa, de klantgerichte aanpak voor onze printbehoefte en de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de Toshiba machines heeft ons doen besluiten weer 2 nieuwe machines te plaatsen. We hopen op nog een jarenlange samenwerking.

  Jan-Willem van Dorp Avatar Jan-Willem van Dorp
  28 oktober 2021

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.