Skip links

Software oplossingen

We willen tegenwoordig dat onze informatie net zo flexibel en mobiel is als wij. Documenten moeten altijd en overal beschikbaar zijn op ieder device.

Onze software oplossing voor duurzaam printenprint managementdocument management

Duurzaam printen

KDS draagt bij aan een duurzame toekomst. Je print gegarandeerd 100% CO2 neutraal met onze printers.

Lees meer

Software voor print management

Organisaties, groot en klein, hebben steeds meer informatie te managen, zowel digitaal als op papier. Je wil altijd en overal de juiste informatie binnen handbereik hebben, delen en printen.

Lees meer

Document management

Informatie, data en kennis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen het belangrijkste bezit van je organisatie. Toegang tot de juiste informatie en het beheer van die informatie maakt het verschil in een competitieve zakelijke omgeving.

Lees meer

Kies ook voor Software voor managementDocument management

Als merkonafhankelijk adviseur zoeken wij welk merk en type precies aansluit op je wensen en eisen en dat tegen de beste voorwaarden!

Onze tevreden klanten!

 • De jarenlange samenwerking met Mischa Knops bevalt ons zeer goed. Niet alleen vanwege zijn professionele vakkennis, en zijn eerlijke adviezen maar ook vanwege zijn persoonlijke benadering, de snelle beantwoording van vragen en het meedenken bij besluiten. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook heeft hij een actief team achter zich waardoor er bij problemen snel hulp wordt geboden! Wij zijn zeer tevreden! Ria Balm, Pedagogen Collectief, regio Kennemerland

  Ria Balm Avatar Ria Balm
  2 november 2021
 • Wij zijn al jaren klant bij KDS. De persoonlijke aandacht van Mischa, de klantgerichte aanpak voor onze printbehoefte en de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de Toshiba machines heeft ons doen besluiten weer 2 nieuwe machines te plaatsen. We hopen op nog een jarenlange samenwerking.

  Jan-Willem van Dorp Avatar Jan-Willem van Dorp
  28 oktober 2021
 • Snelle en vriendelijke service

  Marjolein Verhulst Avatar Marjolein Verhulst
  4 december 2021

Kom in contact.

Ik help u graag bij uw print vraagstuk, altijd vrijblijvend een gesprek en/ of offerte. Benieuwd wat ik voor u kan betekeken?

Multifunctional printer leasen of kopen tegen zeer voordelige tarieven

Uitgebreide en snelle landelijke dienstverlening

Volledig CO2-neutraal printen (gecertificeerd)

Sterk in dienstverlening, advies en inlevingsvermogen

Of bel ons op 0546 241 071

🍪 This website uses cookies to improve your web experience.